Rolovane šnicle

  Sastojci
  • 750 g svinjskog mesa za šniclie
  • 150 g kačkavalja
  • 8 (većih) režnjeva suvog dimljenog vrata
  • 2 srednja kisela krastavca
  • so po ukusu
  • mešavina začina za meso po ukusu (crni biber, čili, aleva paprika, origano)
  • ulje

  Recept
  • Meso iseći na 8 šnicli pa svaku izlupati čekićem za meso.
  • Kačkavalj iseći na 8 štapića, kao i kisele krastavce.
  • Posoliti svaku šniclu i posuti suvim začinom za meso.
  • Na uži kraj svake šnicle staviti štapić kačkavalja i štapić kiselog krastavca, pa urolati.
  • Pričvrstiti ražnjićem kako se rolnice ne bi odmotale, a zatim zavezati kuhinjskim koncem, pa ražnjić izvući.
  • Gril tiganj premazati sa malo ulja, poređati rolovane šnicle, pa ih peći uz povremeno okretanje i mazanje uljem dok lepo ne porumene.
  • Prijatno!

OCENI RECEPT

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.5/5 (4 votes cast)

Rolovane šnicle, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

Postavite komentar

Ostali korisnici nece moci da vide vasu email adresu. Obavezna polja su obelezena crvenim. *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>