Opuštanje

 
Nekada samoća neizmerno prija. To su trenuci kada želimo da se posvetimo samo sebi i malim zadovoljstvima na koje često zaboravljamo. Malo je potrebno da povratimo lepotu i samopouzdanje, i akumuliramo pozitivnu energiju za nove podvige. Od toga često zavisi raspoloženje i spremnost na mnoge druge bitne stvari i odnose u životu. Zato ne zaboravite da odvojite za sebe makar sat vremena svakog dana, jer kada ste Vi dobro, bićete još mnogo bolji za druge ljude koje volite. Opustite se i učinite sve što Vaš život čini zdravijim, bogatijim i kreativnijim.

Knjige:
Neki ljudi rano nauče da čitaju, ali nikad ne nauče da pročitaju! Bitno je otkriti značaj koji knjige imaju u našem duhovnom životu. S vremenom se razvija istančan čitalački ukus, selekcija žanrova i kritički odnos, ali ništa od toga nije važno ukoliko u knjizi ne uživate.
Ako istinski volite da čitate, onda je divno da svakoga dana odvojite makar malo vremena za svoje omiljene pisce, jer je to posebna vrsta ljubavi i odnosa koji ne smete da zapostavite.

http://www.plato.rs/
http://www.knjigaknjiga.com/

Spa i aromaterapija:
Aromaterapija Vam pruža priliku da se u svojoj svakodnevnici, makar na trenutak prepustite sebi i prirodi, bez obzira koji njen vid primenjujete (kupka, inhalacija ili masaža). Sklad, uspostavljanje prirodnog balansa i jačanje imunosistema je ono ka čemu svi težimo, a aromaterapija kao proces primene etarskih ulja to na jednostavan i prirodan način omogućava. Dovoljno je da odvojite barem pola sata jednom nedeljno kako bi se osećali mnogo bolje. Ako imate više vremena, ili čak slobodan vikend, priuštite sebi odlazak u Spa centar na kompletnu revitalizaciju, od bazena i saune do raznih vrsta masaža.

Šetnja:
Šetnja je najmanje što možete da učinite za sebe, a puno će Vam značiti!
Mnoga istraživanja su pokazala da lagana šetnja nekoliko puta u toku dana poboljšava mentalne sposobnosti kao što su pamćenje, koncentracija i bolja organizacija. Itekako dobro utiče na emotivnu stabilnost i vitalnost. Nakon šetnje u prirodi, sigurno će Vam prijati i šetnja kroz grad. Razgledanje izloga kao i ogledanje u slučajnim prolaznicima takođe imaju svoje neodoljive čari!

Postavite komentar

Ostali korisnici nece moci da vide vasu email adresu. Obavezna polja su obelezena crvenim. *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>