Juneći gulaš u slow cookeru

  Sastojci
  • 500 g junećeg mesa
  • 3 glavice crnog luka
  • 2 zelene paprike
  • 1 crvena paprika
  • 1 veća šargarepa
  • 1 kafena šoljica belog vina
  • 2 lovorova lista
  • pola kašičice aleve paprike
  • malo bibera i soli

  Recept
  • Luk iseckati na rebarca, pa u tiganju propržiti na malo ulja, dok ne postane staklast.
  • Meso iseći na kocke, papriku očistiti i iseći na krupne komade, šargarepu na kockice ili ploškice.
  • U keramičku posudu Lupo Marshall Slow cooker aparata staviti meso, papriku, šargarepu, dodati prodinstani luk i masnoću na kojoj se dinstao. Ubaciti list lovora, malo bibera, so, alevu papriku i zaliti vinom.
  • Na slow cooker staviti poklopac, podesiti program HIGH i kuvati 4-6 sati. Ne morate stajati pored aparata, dodavati vode, mešati, on će sam lagano da krčka, a vi ga samo isključite nakon 4 do 6 sati, kad je po vašem ukusu gotov.
  • Prijatno!

OCENI RECEPT

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Juneći gulaš u slow cookeru, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Postavite komentar

Ostali korisnici nece moci da vide vasu email adresu. Obavezna polja su obelezena crvenim. *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>