Čorba od pečenog paradajza

  Sastojci
  • 1 kg paradajza
  • 30 g belog luka
  • 120 g crvenog luka
  • 500 ml povrćne supe od kocke
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 kašičica krupne morske soli
  • 1/2 kašičice mlevenog crnog bibera

  Recept
  • Paradajz iseći na manje komade, kao i beli i crveni luk.
  • Na pleh od rerne staviti papir za pečenje, po njemu rasporediti povrće, pa posuti solju i biberom i preliti uljem.
  • Peći u rerni zagrejanoj na 220 C oko 30-40 minuta, vodeći računa da ne počne da gori.
  • Povrće iz pleha prebaciti u slow cooker aparat, naliti supom, poklopiti, podesiti na HIGH opciju i krčkati 2 sata.
  • Povrće iz slow cookera zatim izvaditi i usitniti štapnim mikserom u finu kremastu masu.
  • Po ukusu još malo začiniti solju i biberom.
  • Pre služenja posuti seckanim peršunom.
  • Prijatno!

OCENI RECEPT

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Čorba od pečenog paradajza, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Postavite komentar

Ostali korisnici nece moci da vide vasu email adresu. Obavezna polja su obelezena crvenim. *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>